Vælg en side

At montere en LED lyskæde kræver, at du vælger den rigtige strømstyrke. En af de største farer ved at montere en lyskæde er, hvis du sammenkobler komponenter med forskellig strømstyrke. Hvis du sammenkobler en lyskæde, der er lavvolt på 12 eller 24 volt med en lyskæde der arbejder med 220 eller 240 volts kan det i værste fald føre til gnister og brandfare.

Sikkerhedsstyrelsen anbefaler derfor, at du kun sammenkobler LED lyskæder med ens strømstyrke. Du bør sikre dig, at alle lyskæderne er én type og har den rigtige mærkning. På dette måde kan du undgå brand og ulykker.

Hos Bedste-led-lyskæde fører vi et bredt sortiment af LED lyskæder i forskellige strømstyrker, så du er sikret den rette konfiguration til dit projekt. Kontakt os i dag og få råd og vejledning til dine LED lyskæder. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette strømstyrke, så du undgår unødvendig risiko for brand og farlige situationer. Med LED lyskæder kan du skabe et smukt og farvestrålende lys, der samtidig er sikkert. Ved hjælp af vores ekspertise og kvalitetsprodukter kan du nyde glæden ved dine LED lyskæder, helt uden bekymringer.

Kontakt os i dag for at finde den rette LED lyskæde og undgår brandfaren! Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvad er strømstyrken på en LED lyskæde?

Strømstyrken på en LED lyskæde kan du se mærket direkte på lyskæden. Strømstyrken bestemmer, hvor meget energi der er i den elektriske strøm, og det har stor betydning for sikkerheden. Jo højere strømstyrke, desto mere energi der er i den elektriske strøm og jo større risiko der er for brandfare.

Måden du kan fortælle forskellen på lavvolt og højvolt sytemer er, at lavvolt lyskæder normalt anvendes til mindre projekter som lamper eller i privaten. De arbejder typisk med 12 eller 24 volts. Højvolt systemer derimod anvendes primært til større projekter som bygninger og kraftværker. De arbejder typisk med 220 eller 240 volts.

Når du skal vælge en LED lyskæde, bør du derfor undersøge, hvilken strømstyrke der passer til dit projekt, så du undgår farlige situationer og brandfare. Hos LEDbutikken kan du være sikker på at få det rette produkt til den rette strømstyrke og dermed nyde glæden ved din LED lyskæde, helt uden bekymringer.

Kontakt os i dag for at få den rette løsning til dit projekt! Vi glæder os til at høre fra dig!