Vælg en side

Der findes et bredt udvalg af forskellige materialer, som du kan bruge til at isolere din hulmur. De mest almindeligt anvendte er kalksten, glasuld, mineraluld og papirisolering. Alle disse muligheder har deres egen sæt af fordele og ulemper.

Papirisolering

Papirisolering er det billigste isoleringsmateriale til hulmursisolering, med en pris på ca. 20 kr. pr m³. Det er lavet af genbrugsaviser og lignende, som tilsættes brandhæmmende salte og kværnes, så de bliver til “hule cellulosefibre”. Processen med at lave isoleringen er forholdsvist nem og uden store omkostninger.

Papirisolering kan komme ind i alle hjørner og kanter, da det pustes ind eller strøs ud i et jævnt lag. Det er derfor velegnet til isolering af mange forskellige typer konstruktioner. Da det også er miljøvenligt, kan både du og alle andre håndtere det uden at frygte kemikalier eller andre stoffer. Processen er meget simpel: der laves blot et hul til isoleringen, og så fyldes det med papirisolering.

Papirisolering er derfor et populært valg, da det er nemt og billigt at udføre. Med gode vedligeholdelsestiltag kan denne type isolering holde i mange år, hvilket giver dig mulighed for at nyde godt af de økonomiske og miljømæssige fordele ved isolering. Så hvis du leder efter et billigt og effektivt isoleringsmateriale, er papirisolering et godt valg!

Få 3 tilbud på din opgave i dag

Hvor meget kan jeg spare ved at isolere hulmuren?

Hvor meget du kan spare ved at isolere din hulmur, afhænger selvfølgelig af materialet og størrelsen på dit projekt. Generelt set er der mange økonomiske fordele ved at isolere med papirisolering. De store besparelser kommer fra den lave pris på materialet – du kan reducere dine energiregninger væsentligt, da huset vil have mindre brug for opvarmning. Der er også miljømæssige fordele, da isolerende materialer minimerer brugen af energi.

Derudover kan du begrænse risikoen for dødskuld og fugtskader, som følge af den bedre isolering. Dette giver dig mulighed for at sænke dine forsikringsomkostninger. Dermed vil du kunne nyde godt af de økonomiske og miljømæssige fordele, som isolering kan bringe, i mange år fremover.